Paranormal.com.au

General => The Gateway => Topic started by: Whisper on May 03, 2009, 11:38:00 PM

Title: Login Prompt problem
Post by: Whisper on May 03, 2009, 11:38:00 PM
Hi
When I tried to use personal message earlier it came up with a box asking me to enter my username and password. It continued to repeatedly pop up after I entered the details. It has never happened to me before.  I just thought I had better mention it.
Title: Login Prompt problem
Post by: Christine on May 04, 2009, 12:43:42 AM
This happened to HLD as well. I have emailed it to Jazza.
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: Jazza on May 04, 2009, 06:05:29 PM
Problem fixed, I should note though it was Christine's fault :P
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: catseyes on May 04, 2009, 06:06:20 PM
yeah, of course!  ROTFLMAO!
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: The Gate Keeper on May 04, 2009, 06:21:58 PM
At least it wasn't mine.
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: Lord Daemon on May 04, 2009, 09:25:54 PM
Hey Sgt Jaz,

Has C been playing with the buttons again? You really need to do something about that...

Take Care,

HLD
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: Christine on May 04, 2009, 09:38:31 PM
Apparently it was something I put up on the server that caused it...who'd have thunk it huh.
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: mitzib on May 04, 2009, 09:46:06 PM
LOL Im glad it is all fixed , it happened once to me earlier today but i clicked the red cross (that is the etend of my computer talk lol) and it went away
Title: Re: Login Prompt problem
Post by: Lord Daemon on May 04, 2009, 09:47:38 PM
ROFL... perhaps you should run such future things past the Sarge first :D
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal